Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
6.490 Ft
Menny.:db

AVX Choco & Orange Blend Nyerskávé 1000 g

Mennyiségi kedvezmény
3 - 4 db vásárlása esetén
6.290 Ft / db
5 - 9 db vásárlása esetén
6.090 Ft / db
10 db felett
5.890 Ft / db
Cikkszám: 100E1
Gyártó: AVX
Elérhetőség: 5 db raktáron
Várható szállítás: 2024. március 04.
Szállítási díj: 1.590 Ft
Nem értékelt
6.490 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

AVX Chocolate & Orange Blend Nyerskávé
Ajánlott Pörkölési szint: Közepesen világos.
Ízvilág: Étcsokoládé és narancs kettőssége jellemzi, hosszan tartó utóízzel.
Tejes italban: Étcsokoládé és kakaó.
Elkészítéshez ajánlott eszközök: Eszpresszó, kotyogó és Phin.
Összetevők: 100 % Arabica
- 60 % Nicaragua Caturra, - 40 % Ethiopia Yirgacheffe Gr. 2.
AVX Chocolate and Orange blend (100 % arabica blend). A keverék megalkotásakor a cél az volt, hogy a nevéhez hű ízvilágot sikerüljön alkotni, mindenféle mesterséges ízesítők és aromák nélkül. A blend csak arabica kávékból tevődik össze. Egyik felét az Ethiopia Yirgacheffe Gr. 2 Konga Coop adja. Amely egy őshonos etióp (Heirloom) variánsokból álló, mosott eljárással feldolgozott tétel. Ez adja a keverék gyümölcsösségét (és narancsos ízvilágát), amely már-már névjegyévé vált a területről érkező kávéknak. Ezt egészíti ki a Guatemala SHB EP Huehuetenango. A Mexikóval határos régió mikroklímája ideális viszonyokat biztosít a kávétermesztéshez. Ez egy szintén mosott eljárással feldolgozott kávé étcsokoládés és citrusos aromákkal, szirupos testességgel. Az összetevőket tekintve Typica, Bourbon, Caturra és Catuaí variánsokból áll. A keverék alkotóelemeinek közös tulajdonsága, hogy a betakarítás során kézzel szüretelik őket.
Pörkölését tekintve közepes.
Eszpresszónak elkészítve ajánljuk, 1 : 1,5 - 2 kivonatolási aránnyal, 25-35 másodperces lefolyási idővel. Érdemes a kávét a pörköléstől számított legalább 14. napig pihentetni.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére