AVX Choco & Orange Blend Nyerskávé 1000 g
Mennyiségi kedvezmény
3 - 9 db vásárlása esetén
7.690 Ft / db
10 db felett
7.390 Ft / db
|
|
Cikkszám: | 100E1 |
Gyártó: | AVX |
Elérhetőség: |
5 db raktáron
|
Várható szállítás: | 2025. május 05. |
Szállítási díj: | 1.790 Ft |
Átlagos értékelés: | Nem értékelt |
Amennyiben kérdése van, keresse ügyfélszolgálatunkat bizalommal! |
Leírás és Paraméterek
AVX Chocolate & Orange Blend Nyerskávé
Ajánlott Pörkölési szint: Közepesen világos.
Ízvilág: Étcsokoládé és narancs kettőssége jellemzi, hosszan tartó utóízzel.
Tejes italban: Étcsokoládé és kakaó.
Elkészítéshez ajánlott eszközök: Eszpresszó, kotyogó és Phin.
Összetevők: 100 % Arabica
- 60 % Nicaragua Caturra, - 40 % Ethiopia Yirgacheffe Gr. 2.
AVX Chocolate and Orange blend (100 % arabica blend). A keverék megalkotásakor a cél az volt, hogy a nevéhez hű ízvilágot sikerüljön alkotni, mindenféle mesterséges ízesítők és aromák nélkül. A blend csak arabica kávékból tevődik össze. Egyik felét az Ethiopia Yirgacheffe Gr. 2 Konga Coop adja. Amely egy őshonos etióp (Heirloom) variánsokból álló, mosott eljárással feldolgozott tétel. Ez adja a keverék gyümölcsösségét (és narancsos ízvilágát), amely már-már névjegyévé vált a területről érkező kávéknak. Ezt egészíti ki a Guatemala SHB EP Huehuetenango. A Mexikóval határos régió mikroklímája ideális viszonyokat biztosít a kávétermesztéshez. Ez egy szintén mosott eljárással feldolgozott kávé étcsokoládés és citrusos aromákkal, szirupos testességgel. Az összetevőket tekintve Typica, Bourbon, Caturra és Catuaí variánsokból áll. A keverék alkotóelemeinek közös tulajdonsága, hogy a betakarítás során kézzel szüretelik őket.
Pörkölését tekintve közepes.
Eszpresszónak elkészítve ajánljuk, 1 : 1,5 - 2 kivonatolási aránnyal, 25-35 másodperces lefolyási idővel. Érdemes a kávét a pörköléstől számított legalább 14. napig pihentetni.
Leírás
AVX Chocolate & Orange Blend Nyerskávé
Ajánlott Pörkölési szint: Közepesen világos.
Ízvilág: Étcsokoládé és narancs kettőssége jellemzi, hosszan tartó utóízzel.
Tejes italban: Étcsokoládé és kakaó.
Elkészítéshez ajánlott eszközök: Eszpresszó, kotyogó és Phin.
Összetevők: 100 % Arabica
- 60 % Nicaragua Caturra, - 40 % Ethiopia Yirgacheffe Gr. 2.
AVX Chocolate and Orange blend (100 % arabica blend). A keverék megalkotásakor a cél az volt, hogy a nevéhez hű ízvilágot sikerüljön alkotni, mindenféle mesterséges ízesítők és aromák nélkül. A blend csak arabica kávékból tevődik össze. Egyik felét az Ethiopia Yirgacheffe Gr. 2 Konga Coop adja. Amely egy őshonos etióp (Heirloom) variánsokból álló, mosott eljárással feldolgozott tétel. Ez adja a keverék gyümölcsösségét (és narancsos ízvilágát), amely már-már névjegyévé vált a területről érkező kávéknak. Ezt egészíti ki a Guatemala SHB EP Huehuetenango. A Mexikóval határos régió mikroklímája ideális viszonyokat biztosít a kávétermesztéshez. Ez egy szintén mosott eljárással feldolgozott kávé étcsokoládés és citrusos aromákkal, szirupos testességgel. Az összetevőket tekintve Typica, Bourbon, Caturra és Catuaí variánsokból áll. A keverék alkotóelemeinek közös tulajdonsága, hogy a betakarítás során kézzel szüretelik őket.
Pörkölését tekintve közepes.
Eszpresszónak elkészítve ajánljuk, 1 : 1,5 - 2 kivonatolási aránnyal, 25-35 másodperces lefolyási idővel. Érdemes a kávét a pörköléstől számított legalább 14. napig pihentetni.