Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
8.990 Ft
Menny.:db

AVX Choco & Orange Blend Pörkölt kávé 1000g-KV

Mennyiségi kedvezmény
3 - 4 db vásárlása esetén
8.590 Ft / db
5 - 9 db vásárlása esetén
8.190 Ft / db
10 db felett
7.790 Ft / db
Cikkszám: 001H
Gyártó: AVX
Elérhetőség: 6 db raktáron
Várható szállítás: 2022. augusztus 25.
Szállítási díj: 1.390 Ft
Nem értékelt
8.990 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

AVX Chocolate & Orange Blend
Pörkölési szint: Közepesen világos.
Ízvilág: Étcsokoládé és narancs kettőssége jellemzi, hosszan tartó utóízzel.
Tejes italban: Étcsokoládé és kakaó.
Elkészítéshez ajánlott eszközök: Eszpresszó, kotyogó és Phin.
Összetevők: 100 % Arabica
- 50 % Nicaragua Caturra, - 50 % Ethiopia Yirgacheffe Gr. 2.
AVX Chocolate and Orange blend (100 % arabica blend). A keverék megalkotásakor a cél az volt, hogy a nevéhez hű ízvilágot sikerüljön alkotni, mindenféle mesterséges ízesítők és aromák nélkül. A blend csak arabica kávékból tevődik össze. Egyik felét az Ethiopia Yirgacheffe Gr. 2 Konga Coop adja. Amely egy őshonos etióp (Heirloom) variánsokból álló, mosott eljárással feldolgozott tétel. Ez adja a keverék gyümölcsösségét (és narancsos ízvilágát), amely már-már névjegyévé vált a területről érkező kávéknak. Ezt egészíti ki a Guatemala SHB EP Huehuetenango. A Mexikóval határos régió mikroklímája ideális viszonyokat biztosít a kávétermesztéshez. Ez egy szintén mosott eljárással feldolgozott kávé étcsokoládés és citrusos aromákkal, szirupos testességgel. Az összetevőket tekintve Typica, Bourbon, Caturra és Catuaí variánsokból áll. A keverék alkotóelemeinek közös tulajdonsága, hogy a betakarítás során kézzel szüretelik őket.
Pörkölését tekintve közepes.
Eszpresszónak elkészítve ajánljuk, 1 : 1,5 - 2 kivonatolási aránnyal, 25-35 másodperces lefolyási idővel. Érdemes a kávét a pörköléstől számított legalább 14. napig pihentetni.
 

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére