Leírás és Paraméterek
AVX PRO-X 7020R 58mm 20g-os Prec. Szűrőkosár-872db 0,16mm-es lyuk
"R" -Ridged
Közepesen világos és világos pörkölésű kávékhoz ideális választás.
A szűrőkosárhoz ajánlott tamperek, disztribútorok:
AVX ø 58,5 mm-es tamper (6)
AVX ø 58,5 mm-es tamper (10)
AVX ø 58,5 mm-es tamper (18)
AVX ø 58,5 mm-es tamper (1)
AVX ø 58,5 mm-es Autómata tamper (14)
AVX ø 58,5 mm-es Autómata tamper (16)
AVX ø 58,5 mm-es Maroktamper (4)
AVX ø 58,5 mm-es Disztribútor (+) kereszt
AVX ø 58,5 mm-es Disztribútor (1) ék forma
Az alábbi gépekhez:
E61
ASTORIA CMA
BEZZERA
BFC
BIANCHI
BRASILIA
CASADIO
CONTI
ECM
ECM MANUFACTURE
ELEKTRA
EXPOBAR
FAEMA
FIORENZATO C.S.
FRACINO
FUTURMAT-ARIETE
GAGGIA SPAGNA
GEM-FUTUREMA
GRIMAC
B702TH24.5M
I.M.S
Lelit Gilda, Victoria, Mara
MAGISTER
MAIRALI
MARZOCCO
NUOVA SIMONELLI
PAVONI
PROMAC
RANCILIO
ROYAL
SAB ITALIA
SANREMO
SCALA
SLAYER
SYNESSO
VFA EXPRES
VIBIEMME
VICTORIA ARDUINO
VISACREM
WEGA
Leírás
AVX PRO-X 7020R 58mm 20g-os Prec. Szűrőkosár-872db 0,16mm-es lyuk
"R" -Ridged
Közepesen világos és világos pörkölésű kávékhoz ideális választás.
A szűrőkosárhoz ajánlott tamperek, disztribútorok:
AVX ø 58,5 mm-es tamper (6)
AVX ø 58,5 mm-es tamper (10)
AVX ø 58,5 mm-es tamper (18)
AVX ø 58,5 mm-es tamper (1)
AVX ø 58,5 mm-es Autómata tamper (14)
AVX ø 58,5 mm-es Autómata tamper (16)
AVX ø 58,5 mm-es Maroktamper (4)
AVX ø 58,5 mm-es Disztribútor (+) kereszt
AVX ø 58,5 mm-es Disztribútor (1) ék forma
Az alábbi gépekhez:
E61
ASTORIA CMA
BEZZERA
BFC
BIANCHI
BRASILIA
CASADIO
CONTI
ECM
ECM MANUFACTURE
ELEKTRA
EXPOBAR
FAEMA
FIORENZATO C.S.
FRACINO
FUTURMAT-ARIETE
GAGGIA SPAGNA
GEM-FUTUREMA
GRIMAC
B702TH24.5M
I.M.S
Lelit Gilda, Victoria, Mara
MAGISTER
MAIRALI
MARZOCCO
NUOVA SIMONELLI
PAVONI
PROMAC
RANCILIO
ROYAL
SAB ITALIA
SANREMO
SCALA
SLAYER
SYNESSO
VFA EXPRES
VIBIEMME
VICTORIA ARDUINO
VISACREM
WEGA
Vélemények
Kipróbáltam ezt a terméket, de még nem sikerült rendeltetésszerűen használnom. Eddig IMS szűrőkosarat használtam, azzal általában egy 30 másodperces kioldódást kellett becélozni, így lehetett a kávéból a legtübbet kihozni. Ezzel a szűrővel ugyanazzal a darálóbeállítással rögtön 20-25 másodperccel hosszabb lett a kioldódás. Tekertem a darálón, belőttem 30 másodpercre, de azzal eléggé gyenge volt a kioldódás, tehát savanyú volt a kávé, nem volt teljes íze és erőteljes channelinget vetttem észre, pedig a puckprep-em ugyan az volt, mint eddig. A kérdésem az lenne, hogy mi lenne ennek a szűrőkosárnak a rendeltetésszerű használata, mit kéne becéloznom, hogy elégedett legyek a kioldódássasal?
Válaszukat előre is köszönöm!