Pénteken már lesznek

Friss pörkölt kávék a

Shopban!

15000 Ft-tól Ingyenes kiszállítás

15000 Ft-ig a kiszállítás: 1290 Ft.

PostaPont-ra szállítás: 990 Ft

A szállítási költségek Magyarország

közigazgatási határain belülre

vonatkoznak.

Barion vásárlói tájékoztató

 


Kapcsolat
Kapcsolat információk

AVX Kft.

Az AVX 2013-ban alakult, azzal a céllal, hogy szélesítse a Magyarországon elérhető, igényes kávéfogyasztáshoz szükséges alapanyagok, eszközök választékát. Cégünk olyan régóta a piacon lévő, megbízható márkákat forgalmaz, mint a Mazzer, Lelit, Eureka, PulyCaff, IMS, Bialetti.

Két éve egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk, a saját márkás termékek palettájának a bővítésére, amivel könnyebben elérhetővé kívánjuk tenni a minőségi kávéfogyasztást.  Büszkék vagyunk rá, hogy mára talán már kivétel nélkül minden megtalálható, ami egy kávézó napi működéséhez szükséges (legyen az egy precíziós szűrő vagy papírpohár).

2017-ben megkezdte a pörkölő üzemünk is a működését egy Giesen W15A típusú pörkölő géppel. Választékunkban megtalálhatóak egyaránt a kedvező árfekvésű kávék mellett a specialty minősítésű babokon át, a rendkívül nehezen elérhető tételek is. Melyeket igyekszünk megosztani a nagyközönséggel. Mint minden szegmensben, itt is prioritás a folyamatos tanulás, fejlesztés, hiszen csak így lehet kedvező áron, kiváló minőséget nyújtani. 

Telephely:

ATC-Trade Zrt

Budapesti ut.4

Szeged

6728

Tel:06-70-4556545

E-mail:avxcafe@gmail.com

 

 

A kávégép múzeum és a kávépörkölő üzem megtekintése: hétfőtől péntekig 8:00-16:00 között, előre egyeztetett időpontban lehetséges.

MGVkMWFiMD