Annak érdekében, hogy megkönnyítsük látogatóinknak a webáruház használatát, oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik, hogy számítógépén / mobil eszközén cookie-kat tároljunk. A cookie-khoz tartozó beállításokat a böngészőben lehet módosítani.

AVX Café Shop

*

*

15000 Ft-tól Ingyenes kiszállítás

15000 Ft-ig a kiszállítás: 1490 Ft.

PostaPont-ra szállítás: 1090 Ft

A szállítási költségek Magyarország

közigazgatási határain belülre

vonatkoznak.

*

Barion vásárlói tájékoztató

 


Kezdőlap »» 3*1000g AVX Mokka Pörkölt Kávé


        

3*1000g AVX Mokka Pörkölt Kávé

Nincs készleten

 

Pörkölési dátum: 2020.06.18.

Ár (nettó): 9 835 Ft

Ár (bruttó)(27 %): 12 490 Ft

Raktáron: 0 db
Elérhetőség: Készleten
Cikkszám: 001A151
Termékfigyelő:
Termékfigyelő

AVX Mokka Blend (40/60 Blend)

1kg=4163 Ft/db !!!!

 Pörkölési szint: Sötét.

Ízvilág: Kakaó, étcsokoládé.

Ajánlott elkészítési módok: Automata kávégépek, eszpresszó, kotyogó és Phin.

Összetevők: 40 % Arabica és 60 % Robusta

- 20 % Brazil Santos, 20 % Colombia Supremo, 60 % India Robusta Cherry AA

Karakteres, kakaós ízvilágú kávékeverék, magas koffeintartalommal. Ideális választás lehet irodák, kávézók számára, ahol fontos a karakteres kávé íz és a holtponton átlendítő koffeintartalom. Mindezt kiváló ár-érték arány mellett kínáljuk.

A kávé erősen testes és jellegzetes ízű. Tejjel elkészítve sem veszíti el karakterét, az étcsokoládé íze alakul át tejcsokoládévá, megőrizve a kakaós jelleget.

Robustát tekintve az Indiából származó Cherry AA-t használjuk a blend elkészítéséhez, melyet kézzel születelnek (ennek köszönhetően minimálisra csökkenthető az alul és túlérett, hibás szemek aránya a szüretelt tételen belül). Naturál/száraz feldolgozású kávé, amely nagyban hozzájárul a keverék testességéhez, ízében pedig némi fűszerességet is kölcsönöz a blendnek.

A blend további két alkotóeleme közül a Brazil Mogiana a csokoládés ízjegyeket erősíti, amíg a Colombia Supremo az édességhez járul hozzá. A keveréket sötétre pörköljük, így karakteres, étcsokoládés ízvilágot kapunk, rendkívül alacsony savasság mellett.

Elkészítésnél az 1:1,5 arányt javasoljuk eszpresszó esetén. Ez a gyakorlatban annyit tesz, hogy 10 grammnyi kávéőrleményből 15 gramm a csészébe lefolyó mennyiség. Hőfokot tekintve nem érdemes 90 fok fölé menni, mivel a robusta hajlamos a "megégésre".  A lefolyási időt pedig érdemes 30 és 40 másodperc között tartani. 

FELHASZNÁLÓINK VÉLEMÉNYEI

Még nem érkezett hozzászólás. Legyen Ön az első, aki hozzászól! Írja meg kérdését, észrevételét!

MTE4MjVhN
Termékfigyelő
Watch DOG


Tájékoztatást kérek e-mailben az alábbi esemény(ek)ről:


       Ha a termék ára ez alá csökken: Ft

        Ha a termék elérhetővé válik készleten


E-mail címem: