AVX Café Shop
Kezdőlap »Pörkölt Kávék-Teák» 10*1000g PNG Kimel AA Plantation Pörkölt kávé-Előrendelés!
A hétfő éjfélig leadott előrendeléseket szerdán pörköljük, pénteken postázzuk.
Kedd-Vasárnap között leadott előrendeléseket a következő héten szerdán pörköljük, pénteken postázzuk.
Papua NG. AA Kimel Plantation
1kg=7192Ft
A legfinomabb PNG
A Kimel ültetvényt először 1974-ben alapította egy Bobby Gibbs nevű ausztrál; ez ma már a hagyományos földtulajdonosok, az opaiok tulajdonában vannak, amely ezen a területen a fő törzs. A birtok a nyugati felvidéken, a Wahgi-völgyben található, kb. 50 km-re délre
Hagen-hegy, egy Banz nevű kisváros közelében.
A Nyugat-Felvidék területe Pápua Új-Guinea legnagyobb kávétermelő tartománya
(PNG), különös tekintettel a Wahgi-völgyre és a Dei Tanácsra, amelyeket a hagyaték
a PNG legfinomabb kávéinak előállítása. A birtok magassága 5200 láb a tenger felett
szint és a talaj többnyire gazdag homokos vályog. A hőmérséklet 6 Celsius-foktól
29 Celsius fok, az éves csapadékmennyiség körülbelül 260–270 mm.
Natív kultúra és nemzetközi szakértelem
A birtok mintegy 620 hektár termelés alatt áll, és a művelés alatt van
árnyékfák, például Albizias és Grevilleas. A fő termelés alatt álló kávéfák; Kék
Hegy, Tipica, Arusha, Catura, Catimor és Mondonovo. Bár helyi tulajdonban van, a
ültetvényt irányítják a külföldön dolgozó személyzet, nagy tapasztalattal rendelkezik az ültetvények terén
a helyi törzsi igazgatók nevezik ki, és akik a
ültetvény és feldolgozás a nevükben.
A munkaerő gondozása
Az ültetvény 432 állandó munkaerővel rendelkezik, amelyek a birtokon, a lakásokban helyezkednek el
a birtok szállítja, amely a gyermekek iskoláztatását és az egészségügyi intézményeket is biztosítja
a teljes munkaerő számára, beleértve családjaikat és eltartottaikat. Tiszta folyó víz van
közösségi projekt és annak révén az ingatlan dolgozói rendelkezésére bocsátották
a megvalósítást és üzemeltetést a birtok vezetése felügyeli.
Röviden:
Ország: Pápua Új Guinea
Régió: Hagen hegy
Tengerszint feletti magasság: 1600 - 1700 méter
Fajta: Tipica, Arusha, Catura, Catimor és Mondonovo
Pörkölési szint: Közepesen sötét.
Feldolgozási mód: Mosott, majd napon szárítva.
Ízjegyek: Karamell, vanília és tejcsokoládé.
Ajánlott elkészítési módok: eszpresszó, kotyogó, automata gép és phin.
Létrehozva: www.eshop-gyorsan.hu