Kezdőlap »Pörkölt szemes kávék-Teák» Brazil Sitio Santa Catarina Nat. Fermented Pörkölt Kávé 1000g
Brazil Sitio Santa Catarina Icatu Natural Fermented 72h
Ez a fermentált kávé természetes folyamaton ment keresztül. A cseresznyét csak a gyümölcsben lévő természetes cukrok és élesztők felhasználásával erjesztették. A betakarítás és a válogatás után a cseresznyét zárt edényekben erjesztik 72 órán át az árnyékban, mielőtt a szárító teraszokra viszik. A Catuai kávéket Brazília-szerte széles körben termesztik, és magas termelékenységi potenciáljukról ismertek.
Ország: Brazília
Tengerszint feletti magasság: 1250 méter
Fajta: Yellow Catuai
Pörkölési szint: Közepesen világos
Feldolgozási mód: Naturál/száraz.
Ízjegyek: nádcukor, étcsokoládé, narancs
Ajánlott elkészítési módok: eszpresszó, kotyogós.