Annak érdekében, hogy megkönnyítsük látogatóinknak a webáruház használatát, oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik, hogy számítógépén / mobil eszközén cookie-kat tároljunk. A cookie-khoz tartozó beállításokat a böngészőben lehet módosítani.
Ok

                                  

AVX Café Shop

*

*

15990 Ft-tól Ingyenes kiszállítás

15990 Ft-ig a kiszállítás: 1590 Ft.

PostaPont-ra szállítás: 1190 Ft

A szállítási költségek Magyarország

közigazgatási határain belülre

vonatkoznak.

*

Barion vásárlói tájékoztató

 


Kezdőlap »Pörkölt Kávék-Teák» Automata Blend 70/30 Pörkölt Kávé 1000g-S


        

Automata Blend 70/30 Pörkölt Kávé 1000g-S

Készleten

 

Pörkölési dátum: 2022.05.19.

Ár (nettó): 5 110 Ft

Ár (bruttó)(27 %): 6 490 Ft


Vásárolni kívánt mennyiség:
  db  
Raktáron: 7 db
Cikkszám: 001A17B1
Termékfigyelő:
Termékfigyelő

Automata Blend (70/30 Blend)

 Pörkölési szint: Sötét.

Ízvilág: Kakaó, étcsokoládé.

Ajánlott elkészítési módok: Automata kávégépek, eszpresszó, kotyogó és Phin.

Összetevők: 70 % Arabica és 30 % Robusta

- 70 % Nicaragua Caturra Lavado + 30 % India Robusta Cherry AA

Karakteres, kakaós ízvilágú kávékeverék, magas koffeintartalommal. Ideális választás lehet irodák, kávézók számára, ahol fontos a karakteres kávé íz és a holtponton átlendítő koffeintartalom. Mindezt kiváló ár-érték arány mellett kínáljuk.

A kávé erősen testes és jellegzetes ízű. Tejjel elkészítve sem veszíti el karakterét, az étcsokoládé íze alakul át tejcsokoládévá, megőrizve a kakaós jelleget.

Robustát tekintve az Indiából származó Cherry AA-t használjuk a blend elkészítéséhez, melyet kézzel születelnek (ennek köszönhetően minimálisra csökkenthető az alul és túlérett, hibás szemek aránya a szüretelt tételen belül). Naturál/száraz feldolgozású kávé, amely nagyban hozzájárul a keverék testességéhez, ízében pedig némi fűszerességet is kölcsönöz a blendnek.

A blend további  alkotóeleme a Nicaragua Caturra Lavado a csokoládés ízjegyeket erősíti. A keveréket sötétre pörköljük, így karakteres, étcsokoládés ízvilágot kapunk, rendkívül alacsony savasság mellett.

Elkészítésnél az 1:1,5 arányt javasoljuk eszpresszó esetén. Ez a gyakorlatban annyit tesz, hogy 10 grammnyi kávéőrleményből 15 gramm a csészébe lefolyó mennyiség. Hőfokot tekintve nem érdemes 90 fok fölé menni, mivel a robusta hajlamos a "megégésre".  A lefolyási időt pedig érdemes 30 és 40 másodperc között tartani. 

FELHASZNÁLÓINK VÉLEMÉNYEI

Így már sok
Nagoli
2022.04.27. 15:25
MzZhMGU
Termékfigyelő
Watch DOG


Tájékoztatást kérek e-mailben az alábbi esemény(ek)ről:


       Ha a termék ára ez alá csökken: Ft

        Ha a termék elérhetővé válik készleten


E-mail címem: