Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
2.990 Ft
1.990 Ft
Kedvezmény: 1.000 Ft
Menny.:db

Caffé Pure víztartály tisztító tabletta

Mennyiségi kedvezmény
10 db felett
1.690 Ft / db
Cikkszám: T001A5
Gyártó: Caffé Pure
Elérhetőség: 412 db raktáron
Várható szállítás: 2024. június 04.
Szállítási díj: 1.590 Ft
Nem értékelt
2.990 Ft
1.990 Ft
Kedvezmény: 1.000 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Caffé Pure víztartály tisztító tabletta-12db/doboz
 A kávé 98%-a víz, mégis sokan figyelmen kívül hagyják ennek az összetevőnek a fontosságát. Pedig a végeredményt nagymértékben befolyásolja. A rossz minőségű, kemény víz, még a legjobb alapanyagot is képes rossz ízűvé, vagy átlagossá tenni.
A CAFFéPURE svájci cég a kapszulás gépek tisztításához való megoldások gyártására szakosodott. Termékeik segítségével a készülékünket mindenfajta, a használatból eredő szennyeződéstől megtisztíthatjuk. A jó kávéhoz ugyanis nem elegendő a jó alapanyag és megfelelő eszközpark. Egy elhanyagolt, szennyeződött gép nagymértékben ronthatja a kávéélményt. 
A főzőegységet „borító” kávéolaj-réteg egy bizonyos fokig segíti a jó kávé íz elérését. Egy mértéken túl azonban olajos és avas ízt eredményez. A rendszeres tisztítás, aminek köszönhetően kávénk minősége javulhat, segít megőrizni a gépünk hatékonyságát és élettartamát. Mivel kávélerakódások és a vízkő tönkretehetik a drágán megvásárolt készülékeket. Miután elegendő mennyiség épül fel (legyen az vízkő vagy olaj), az blokkolhatja a víz útját, ezáltal csökkentve a gép hatékonysági fokát. Bár sokan megelégednek vele, sajnos a tiszta vízzel való takarítás nem elegendő a kávéolaj és vízkő eltávolításához.
A kávégépek tisztántartásához kínálnak gyors és könnyű megoldást a CAFFéPURE tisztítási megoldásai, ráadásul mindenféle kellemetlen vegyszeres „utóíz” nélkül.
Sok tisztítószer problémája, hogy steril, vegyszeres, mentolos ízt hagy maga után, így pont az ellenkező hatást éri el, mint szeretnénk. A CAFFéPURE néhány terméke egy kis kávéaromát tartalmaz, hogy megőrizze a kávé igazi ízét. Azonban semmiképpen sem gondoljunk mindent elnyomó aromákra. Ez mindössze azt hivatott megakadályozni, hogy kellemetlen íz maradjon a tisztítás után.
A tisztító tabletta a víztartályok, kapszulatartók és csepptálcák tisztítására szolgál. Ezek az alkatrészek is hajlamosak elkoszolódni, ez a közeg pedig ideális táptalajt biztosít a baktériumok szaporodásához, illetve a kellemetlen szagok képződéséhez. Sajnos a tiszta, meleg víz nem elegendő a felületek megtisztításához. 
Ezért fejlesztette ki a CAFFéPURE ezt a tisztító tablettát, hogy ezeken a helyeken feloldja az odaragadt nyálkás réteget. Ez abból a szempontból is ideális, mert a víztartályból a víz egyből a gép belsejébe halad tovább, így azt a részt is óvja ezáltal. Jó kávét csak tiszta kávégéppel lehet készíteni.
Ajánlott legalább 2-4 hetente használni!
Hogyan használjuk?
Kávégép víztartályának a tisztítása:

1. Távolítsa el a víztartályt a kávégépből és töltse meg meleg, tiszta vízzel.
2. Helyezzen 1 kapszulát (amennyiben a tartály nagyon szennyezett, használjon 2 kapszulát) a vízbe és hagyja az oldatot 15 percig hatni. FONTOS, hogy ezt az időtartamot ne lépje túl!
3. Ezt követően öblítse el a víztartályt meleg, tiszta vízzel, mielőtt újra használatba veszi azt.

VIGYÁZAT! Az oldatot semmiképpen se engedje át a kávégépen. Ezt a tisztítószert nem a kávégép belső részeinek a tisztítására tervezték. Amennyiben véletlen mégis megtenné, engedjen át a kávégépen 3 víztartálynyi tiszta, szobahőmérsékletű vizet, hogy az oldat kimosódjon.
Kapszulatartó és csepptálca tisztítása:

1. Távolítsa el a kapszulatartót és a csepptálcát a kávégépből. Ezt követően a használt kapszulákat a kapszulatartóból.
2. Valószínűleg a csepptálcában és a kapszulatartóban felgyülemlett egy kis sötét színű folyadék, ami a használt kapszulákból képződik. Ezt a folyadékot érdemes egy kis folyó víz alatt leöblíteni.
3. Helyezze a kapszulatartót és a csepptálcát egy kis edénybe és öntsön rá annyi vizet, hogy ellepje őket.
4. Helyezzen 1 vagy 2 tablettát a szennyezettség mértékétől függően a vízbe és hagyja azt hatni 15 percig. FONTOS, hogy ezt az időtartamot ne lépje túl!
5. Öblítse át az ily módon megtisztított alkatrészeket tiszta, meleg vízzel.


Adatlap:
http://caffepure.com/Technical-Data-sheets-for-cleaning-tablets-for-water-containers.pdf
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére