Colombia Geisha Cinnamon Cauca Excelso EP Finca El Paraiso Pörkölt kávé 125g-V
- Pörkölési dátum: 2025.05.21
- Pörkölési szint Világos
-
Mennyiségi kedvezmény2 db felett4.090 Ft / db
- Cikkszám: 003L3
- Gyártó: AVX
-
Elérhetőség:
Nincs készleten
- Várható szállítás: 2025. július 14.
- Szállítási díj: 1.790 Ft
-
Amennyiben kérdése van, keresse ügyfélszolgálatunkat bizalommal!
Termékfülek
Leírás és Paraméterek
Colombia Green Cinnamon Excelso EP Finca El Paraiso
https://interamericancoffee.de/coffee-selection/colombia-finca-el-paraiso-green-tea/
Finca El Paraiso Piendamo községben található, Kolumbia megyében. Az éghajlatot a hőmérséklet-páratartalom és a csendes-óceáni szelek rendszeres megjelenése jellemzi, trópusi jegyeket kölcsönözve a kávénak. A termelő családi vállalkozás a kávé igényeihez igazított technológiákra és tevékenységekre koncentrál. Ezenkívül a Finca El Paraiso a leginnovatívabb technológiával dolgozik, és jól felszerelt. A gazdaságban fizikai és érzékszervi elemző laboratórium is működik.
Mindez folyamatos csészeminőséget eredményez. 2015-ben Diego Samuel Bermúdez Tapia kávéja 16. helyezést ért el egy regionális kávéversenyen, amivel először vett részt.
A kávékat különböző gyümölcsökkel vagy más szerves anyagokkal erjesztik, amelyek
ezért hordozzák ezeket a rendkívüli ízeket. Zöld tea, szilva vagy licsi, többek között
mások.
Ország: Kolumbia
Régió: Piendamo, Cauca, Kolumbia
Farm: Finca El Paraiso
Magasság: 1.930 méter
Producer: Diego Samuel Bermúdez Tapia
Fajta: Geisha, Bourbon, Laurina, Varietal Garden
Feldolgozási mód: Anaerobic Fermentation
Ízjegyek: fahéj
Ez a kávé almasavú, közepesen édes, intenzív, telt testű.
fahéj, gyógynövények és oregánó ízei.
Leírás
Colombia Green Cinnamon Excelso EP Finca El Paraiso
https://interamericancoffee.de/coffee-selection/colombia-finca-el-paraiso-green-tea/
Finca El Paraiso Piendamo községben található, Kolumbia megyében. Az éghajlatot a hőmérséklet-páratartalom és a csendes-óceáni szelek rendszeres megjelenése jellemzi, trópusi jegyeket kölcsönözve a kávénak. A termelő családi vállalkozás a kávé igényeihez igazított technológiákra és tevékenységekre koncentrál. Ezenkívül a Finca El Paraiso a leginnovatívabb technológiával dolgozik, és jól felszerelt. A gazdaságban fizikai és érzékszervi elemző laboratórium is működik.
Mindez folyamatos csészeminőséget eredményez. 2015-ben Diego Samuel Bermúdez Tapia kávéja 16. helyezést ért el egy regionális kávéversenyen, amivel először vett részt.
A kávékat különböző gyümölcsökkel vagy más szerves anyagokkal erjesztik, amelyek
ezért hordozzák ezeket a rendkívüli ízeket. Zöld tea, szilva vagy licsi, többek között
mások.
Ország: Kolumbia
Régió: Piendamo, Cauca, Kolumbia
Farm: Finca El Paraiso
Magasság: 1.930 méter
Producer: Diego Samuel Bermúdez Tapia
Fajta: Geisha, Bourbon, Laurina, Varietal Garden
Feldolgozási mód: Anaerobic Fermentation
Ízjegyek: fahéj
Ez a kávé almasavú, közepesen édes, intenzív, telt testű.
fahéj, gyógynövények és oregánó ízei.