Colombia Geisha Cinnamon Cauca Excelso EP Finca El Paraiso Pörkölt kávé 250g-V
Pörkölési dátum: 2025.02.05 |
|
Pörkölési szint Világos |
|
Mennyiségi kedvezmény
2 db felett
7.490 Ft / db
|
|
Cikkszám: | 003L2 |
Gyártó: | AVX |
Elérhetőség: |
Nincs készleten
|
Várható szállítás: | 2025. május 28. |
Szállítási díj: | 1.790 Ft |
Átlagos értékelés: | Nem értékelt |
Amennyiben kérdése van, keresse ügyfélszolgálatunkat bizalommal! |
Leírás és Paraméterek
Colombia Cinnamon Cauca Excelso EP Finca El Paraiso
https://interamericancoffee.de/coffee-selection/colombia-finca-el-paraiso-green-tea/
Finca El Paraiso Piendamo községben található, Kolumbia megyében. Az éghajlatot a hőmérséklet-páratartalom és a csendes-óceáni szelek rendszeres megjelenése jellemzi, trópusi jegyeket kölcsönözve a kávénak. A termelő családi vállalkozás a kávé igényeihez igazított technológiákra és tevékenységekre koncentrál. Ezenkívül a Finca El Paraiso a leginnovatívabb technológiával dolgozik, és jól felszerelt. A gazdaságban fizikai és érzékszervi elemző laboratórium is működik.
Mindez folyamatos csészeminőséget eredményez. 2015-ben Diego Samuel Bermúdez Tapia kávéja 16. helyezést ért el egy regionális kávéversenyen, amivel először vett részt.
A kávékat különböző gyümölcsökkel vagy más szerves anyagokkal erjesztik, amelyek
ezért hordozzák ezeket a rendkívüli ízeket. Zöld tea, szilva vagy licsi, többek között
mások.
Ország: Kolumbia
Régió: Piendamo, Cauca, Kolumbia
Farm: Finca El Paraiso
Magasság: 1.930 méter
Producer: Diego Samuel Bermúdez Tapia
Fajta: Geisha, Bourbon, Laurina, Varietal Garden
Feldolgozási mód: Anaerobic Fermentation
Ízjegyek: fahéj
Ez a kávé almasavú, közepesen édes, intenzív, telt testű.
fahéj, gyógynövények és oregánó ízei.
Leírás
Colombia Cinnamon Cauca Excelso EP Finca El Paraiso
https://interamericancoffee.de/coffee-selection/colombia-finca-el-paraiso-green-tea/
Finca El Paraiso Piendamo községben található, Kolumbia megyében. Az éghajlatot a hőmérséklet-páratartalom és a csendes-óceáni szelek rendszeres megjelenése jellemzi, trópusi jegyeket kölcsönözve a kávénak. A termelő családi vállalkozás a kávé igényeihez igazított technológiákra és tevékenységekre koncentrál. Ezenkívül a Finca El Paraiso a leginnovatívabb technológiával dolgozik, és jól felszerelt. A gazdaságban fizikai és érzékszervi elemző laboratórium is működik.
Mindez folyamatos csészeminőséget eredményez. 2015-ben Diego Samuel Bermúdez Tapia kávéja 16. helyezést ért el egy regionális kávéversenyen, amivel először vett részt.
A kávékat különböző gyümölcsökkel vagy más szerves anyagokkal erjesztik, amelyek
ezért hordozzák ezeket a rendkívüli ízeket. Zöld tea, szilva vagy licsi, többek között
mások.
Ország: Kolumbia
Régió: Piendamo, Cauca, Kolumbia
Farm: Finca El Paraiso
Magasság: 1.930 méter
Producer: Diego Samuel Bermúdez Tapia
Fajta: Geisha, Bourbon, Laurina, Varietal Garden
Feldolgozási mód: Anaerobic Fermentation
Ízjegyek: fahéj
Ez a kávé almasavú, közepesen édes, intenzív, telt testű.
fahéj, gyógynövények és oregánó ízei.