Leírás és Paraméterek
Colombia Lychee Cauca Excelso EP Finca El Paraiso
https://interamericancoffee.de/wp-content/uploads/232702_COL_Finca-El-Paraiso-Lychee.pdf
Finca El Paraiso Piendamo községben található, Kolumbia megyében. Az éghajlatot a hőmérséklet-páratartalom és a csendes-óceáni szelek rendszeres megjelenése jellemzi, trópusi jegyeket kölcsönözve a kávénak. A termelő családi vállalkozás a kávé igényeihez igazított technológiákra és tevékenységekre koncentrál. Ezenkívül a Finca El Paraiso a leginnovatívabb technológiával dolgozik, és jól felszerelt. A gazdaságban fizikai és érzékszervi elemző laboratórium is működik.
Mindez folyamatos csészeminőséget eredményez. 2015-ben Diego Samuel Bermúdez Tapia kávéja 16. helyezést ért el egy regionális kávéversenyen, amivel először vett részt.
A kávékat különböző gyümölcsökkel vagy más szerves anyagokkal erjesztik, amelyek
ezért hordozzák ezeket a rendkívüli ízeket. Zöld tea, szilva vagy licsi, többek között
mások.
Faj: 100% Arabica
Ország: Kolumbia
Régió: Piendamo, Cauca, Colombia
Farm:Finca El Paraiso
Tengerszint feletti magasság: 1930 méter
Fajta: Geisha, Bourbon, Laurina, Varietal Garden
Feldolgozási mód: Anaerobic Fermentation
Ízjegyek: Trópusi licsi
Ez a kávé elegáns savakkal rendelkezik közepes édesség és lédús test. Trópusi licsi ízei.
Leírás
Colombia Lychee Cauca Excelso EP Finca El Paraiso
https://interamericancoffee.de/wp-content/uploads/232702_COL_Finca-El-Paraiso-Lychee.pdf
Finca El Paraiso Piendamo községben található, Kolumbia megyében. Az éghajlatot a hőmérséklet-páratartalom és a csendes-óceáni szelek rendszeres megjelenése jellemzi, trópusi jegyeket kölcsönözve a kávénak. A termelő családi vállalkozás a kávé igényeihez igazított technológiákra és tevékenységekre koncentrál. Ezenkívül a Finca El Paraiso a leginnovatívabb technológiával dolgozik, és jól felszerelt. A gazdaságban fizikai és érzékszervi elemző laboratórium is működik.
Mindez folyamatos csészeminőséget eredményez. 2015-ben Diego Samuel Bermúdez Tapia kávéja 16. helyezést ért el egy regionális kávéversenyen, amivel először vett részt.
A kávékat különböző gyümölcsökkel vagy más szerves anyagokkal erjesztik, amelyek
ezért hordozzák ezeket a rendkívüli ízeket. Zöld tea, szilva vagy licsi, többek között
mások.
Faj: 100% Arabica
Ország: Kolumbia
Régió: Piendamo, Cauca, Colombia
Farm:Finca El Paraiso
Tengerszint feletti magasság: 1930 méter
Fajta: Geisha, Bourbon, Laurina, Varietal Garden
Feldolgozási mód: Anaerobic Fermentation
Ízjegyek: Trópusi licsi
Ez a kávé elegáns savakkal rendelkezik közepes édesség és lédús test. Trópusi licsi ízei.