Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
1.590 Ft
Menny.:db

Costa Rica Tarrazu San Rafael Pörkölt Kávé 125g-KS

Mennyiségi kedvezmény
3 db felett
1.450 Ft / db
Cikkszám: 003O3
Gyártó: AVX
Elérhetőség: Nincs készleten
Várható szállítás: 2024. december 02.
Szállítási díj: 1.590 Ft
Nem értékelt
Amennyiben kérdése van, keresse ügyfélszolgálatunkat bizalommal!
1.590 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Costa Rica SHB EP Tarrazu San Rafael

https://interamericancoffee.de/coffee-selection/tarrazu-san-rafael/
 

San Josétól délre található Tarrazú fenséges hegyei. A Csendes-óceán partja, a Közép-völgy és az ország központi hegyláncának magas csúcsai között védett Tarrazú a világ egyik leghíresebb kávétermesztő vidéke. Ez a csodálatos terület, amelyet szeretettel a Szentek Területeként ismernek, úgy tartják, hogy Costa Rica legkiválóbb Strictly Hard Bean kávéit termelik, amelyeket 1200 és 2000 masl közötti magasságban termesztenek.

A gazdag vulkáni talaj, a magas tengerszint feletti magasság, valamint a napfény, a hőmérséklet és a csapadék tökéletes kombinációja biztosítja az alapvető összetevőket egy kivételes kávé elkészítéséhez.


Faj: 100% Arabica
Ország: Costa Rica
Régió: Perez Zeledon
Tengerszint feletti magasság: 1450 - 1945 méter (SHB)
Ajánlott Pörkölési szint: közepesen sötét
Feldolgozási mód: Mosott eljárás
Ízjegyek: Pörkölt gesztenye, citrusos savassággal és némi borsos fűszerességgel kiegészítve.
Minősítés: Specialty (82 pont) 
Ajánlott elkészítési módok: eszpresszó
 

Leírás

Costa Rica SHB EP Tarrazu San Rafael

https://interamericancoffee.de/coffee-selection/tarrazu-san-rafael/
 

San Josétól délre található Tarrazú fenséges hegyei. A Csendes-óceán partja, a Közép-völgy és az ország központi hegyláncának magas csúcsai között védett Tarrazú a világ egyik leghíresebb kávétermesztő vidéke. Ez a csodálatos terület, amelyet szeretettel a Szentek Területeként ismernek, úgy tartják, hogy Costa Rica legkiválóbb Strictly Hard Bean kávéit termelik, amelyeket 1200 és 2000 masl közötti magasságban termesztenek.

A gazdag vulkáni talaj, a magas tengerszint feletti magasság, valamint a napfény, a hőmérséklet és a csapadék tökéletes kombinációja biztosítja az alapvető összetevőket egy kivételes kávé elkészítéséhez.


Faj: 100% Arabica
Ország: Costa Rica
Régió: Perez Zeledon
Tengerszint feletti magasság: 1450 - 1945 méter (SHB)
Ajánlott Pörkölési szint: közepesen sötét
Feldolgozási mód: Mosott eljárás
Ízjegyek: Pörkölt gesztenye, citrusos savassággal és némi borsos fűszerességgel kiegészítve.
Minősítés: Specialty (82 pont) 
Ajánlott elkészítési módok: eszpresszó
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére