Leírás és Paraméterek
Costa Rica SHB EP Tarrazu San Rafael
San Josétól délre található Tarrazú fenséges hegyei. A Csendes-óceán partja, a Közép-völgy és az ország központi hegyláncának magas csúcsai között védett Tarrazú a világ egyik leghíresebb kávétermesztő vidéke. Ez a csodálatos terület, amelyet szeretettel a Szentek Területeként ismernek, úgy tartják, hogy Costa Rica legkiválóbb Strictly Hard Bean kávéit termelik, amelyeket 1200 és 2000 masl közötti magasságban termesztenek.
A gazdag vulkáni talaj, a magas tengerszint feletti magasság, valamint a napfény, a hőmérséklet és a csapadék tökéletes kombinációja biztosítja az alapvető összetevőket egy kivételes kávé elkészítéséhez.
Faj: 100% Arabica
Ország: Costa Rica
Régió: Perez Zeledon
Tengerszint feletti magasság: 1450 - 1945 méter (SHB)
Ajánlott Pörkölési szint: közepes
Feldolgozási mód: Mosott eljárás
Ízjegyek: Pörkölt gesztenye, citrusos savassággal és némi borsos fűszerességgel kiegészítve.
Minősítés: Specialty (82 pont)
Ajánlott elkészítési módok: eszpresszó
Leírás
Costa Rica SHB EP Tarrazu San Rafael
San Josétól délre található Tarrazú fenséges hegyei. A Csendes-óceán partja, a Közép-völgy és az ország központi hegyláncának magas csúcsai között védett Tarrazú a világ egyik leghíresebb kávétermesztő vidéke. Ez a csodálatos terület, amelyet szeretettel a Szentek Területeként ismernek, úgy tartják, hogy Costa Rica legkiválóbb Strictly Hard Bean kávéit termelik, amelyeket 1200 és 2000 masl közötti magasságban termesztenek.
A gazdag vulkáni talaj, a magas tengerszint feletti magasság, valamint a napfény, a hőmérséklet és a csapadék tökéletes kombinációja biztosítja az alapvető összetevőket egy kivételes kávé elkészítéséhez.
Faj: 100% Arabica
Ország: Costa Rica
Régió: Perez Zeledon
Tengerszint feletti magasság: 1450 - 1945 méter (SHB)
Ajánlott Pörkölési szint: közepes
Feldolgozási mód: Mosott eljárás
Ízjegyek: Pörkölt gesztenye, citrusos savassággal és némi borsos fűszerességgel kiegészítve.
Minősítés: Specialty (82 pont)
Ajánlott elkészítési módok: eszpresszó