Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
3.590 Ft
Menny.:db

Ethiopia Guji Tero Natural Pörkölt kávé 250g-Filter

Mennyiségi kedvezmény
3 db felett
3.290 Ft / db
Cikkszám: 004E3
Gyártó: AVX
Elérhetőség: Nincs készleten
Várható szállítás: 2024. november 08.
Szállítási díj: 1.590 Ft
Nem értékelt
Amennyiben kérdése van, keresse ügyfélszolgálatunkat bizalommal!
3.590 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Ethiopia Guji Tero Natural
Guji az etiópiai Oromia régió egyik zónája. Guji nevét az orom nép törzséről kapta. Gujit délen Borena, nyugaton a Déli Nemzetek, Nemzetiségek és Népek Régiója, északon a Ganale Dorya folyó határolja, amely elválasztja Bale-től, és keleten a Szomália régió.
A Tero mosóállomás 12 szabványos fermentációs tartállyal rendelkezik, és betartja a nemzetközi kávémosási és -készítési szabályokat és eljárásokat. A kávét több mint 280 szárítóágyon szárítják, mindegyiket kóddal jelölve a feldolgozás állapotának nyomon követésére. A vörös cseresznyét pépesítés előtt szedik és frissen válogatják. A túlérett és alulérett babot a feldolgozás előtt kézzel válogatják és szétválasztják. A válogatott cseresznyét pépesítik, és hagyják természetes erjedést. Az erjesztett kávét tiszta folyó vízzel mossuk.
Összefoglalva:
FAJ: 100% ARABICA
Ország: Etiópia
Régió: Tero
Tengerszint feletti magasság: 1900 méter
Fajta: 
Pörkölési szint: Világos 
Feldolgozási mód: Száraz
Ízjegyek: Komplex, gyümölcsös. A florális ízjegyek dominálnak, némi őszibarak, fekete tea .
Ajánlott elkészítési módok: eszpresszó, filter

Leírás

Ethiopia Guji Tero Natural
Guji az etiópiai Oromia régió egyik zónája. Guji nevét az orom nép törzséről kapta. Gujit délen Borena, nyugaton a Déli Nemzetek, Nemzetiségek és Népek Régiója, északon a Ganale Dorya folyó határolja, amely elválasztja Bale-től, és keleten a Szomália régió.
A Tero mosóállomás 12 szabványos fermentációs tartállyal rendelkezik, és betartja a nemzetközi kávémosási és -készítési szabályokat és eljárásokat. A kávét több mint 280 szárítóágyon szárítják, mindegyiket kóddal jelölve a feldolgozás állapotának nyomon követésére. A vörös cseresznyét pépesítés előtt szedik és frissen válogatják. A túlérett és alulérett babot a feldolgozás előtt kézzel válogatják és szétválasztják. A válogatott cseresznyét pépesítik, és hagyják természetes erjedést. Az erjesztett kávét tiszta folyó vízzel mossuk.
Összefoglalva:
FAJ: 100% ARABICA
Ország: Etiópia
Régió: Tero
Tengerszint feletti magasság: 1900 méter
Fajta: 
Pörkölési szint: Világos 
Feldolgozási mód: Száraz
Ízjegyek: Komplex, gyümölcsös. A florális ízjegyek dominálnak, némi őszibarak, fekete tea .
Ajánlott elkészítési módok: eszpresszó, filter

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére