Leírás és Paraméterek
Ethiopia Kercha Suke Specialty 88,5p
Kercha Suke:Ez a kávé Guji régió Hambella kerületében Kercha zónában készült. Kerchában A környéken lévő farmerek szinte mind egy család tagjai. és bár mára sokan közülük Addis Abeba-ban laknak villákban, a szürettel nem bíznak meg mást. Mai napig elterterjedt család tagjai szedik be a szemeket és vesznek részt a folyamat minden állomásán A család feje Tadesse 70 éves. 29 gyermeke van és nekik majd ugyanennyi. Nem is csoda, ha nincs szükségük külső segítségre. A család fiatalabb tagjai igyekeznek a modern technikáknak is teret biztosítani a modern kávés közösség kiszolgálására•
Eredet: Etiópia•
Régió: Guji Kercha•
Fermentálás: napon lassan szárított.•
Mosóállomás: Kercha•
Magasság: 1950m•
Típus: Hairloom typica•
Savasság: Magas•
Testesség: testes•
Ízek: barackos• Aroma: édeskés mézre hasonlító•
Világos pörkölés