Honduras SHG EP Guara Roja Red Honey Specialty 84p Pörkölt kávé 500g-KS
- Pörkölési dátum: 2025.07.10
- Pörkölési szint Közepesen sötét
-
Mennyiségi kedvezmény2 db felett5.590 Ft / db
- Cikkszám: 005C2
- Gyártó: AVX
-
Elérhetőség:
11 db raktáron
- Várható szállítás: 2025. július 17.
- Szállítási díj: 1.790 Ft
-
Amennyiben kérdése van, keresse ügyfélszolgálatunkat bizalommal!
Termékfülek
Leírás és Paraméterek
Honduras SHG EP Guara Roja Red Honey Specialty 84p
https://becamo.hn/guara-roja/
A Guara Roja egy vörös mézes eljárással készült kávé, amely Speciality Programunkból származik,
jelentősen eltérve a hagyományos kínálattól. Jellemzőinek intenzitása
közvetlenül a speciality kávé előállítására kiképzett gazdák erőfeszítéseinek köszönhető.
Ez a kávé árnyas arabica fák sokaságában termesztett, hegycsúcsokon,
az ország legmagasabb régióiban, ahol a mikroklíma
lehetőséget kínál egyetlen kávébab termesztésére.
Kézzel szedik, csak az átlátszatlan piros cseresznyéket választják ki, majd a félig mosott, pépesített, csak részben nyálkahártyás bevonattal rendelkező babokat lassan szárítják magasított
ágyásokon három-öt héten keresztül.
Ez az édes és élénk savasságú kávé kifinomult kombinációja, lédús ízzel,
amely összetett utóízzel tűnik ki. Ízének és aromájának belső érzékszervi aspektusa annyira különleges, hogy könnyen azonosítható a számos ízprofil között.
Faj: 100% Arabica
Ország: Honduras
Régió: Santa Barbara, Lempira, Copan and Ocotepeque
Farm:Hacienda Montecristo
Tengerszint feletti magasság: 1200-1650 méter
Fajta: Catuai, Caturra ,Lempira, and Bourbon
Pörkölési szint: Közepes
Feldolgozási mód:Semi-washed (Red Honey)
Cupping pontszám: 84 pont
Ajánlott elkészítési módok: eszpresszó, kotyogó.
Leírás
Honduras SHG EP Guara Roja Red Honey Specialty 84p
https://becamo.hn/guara-roja/
A Guara Roja egy vörös mézes eljárással készült kávé, amely Speciality Programunkból származik,
jelentősen eltérve a hagyományos kínálattól. Jellemzőinek intenzitása
közvetlenül a speciality kávé előállítására kiképzett gazdák erőfeszítéseinek köszönhető.
Ez a kávé árnyas arabica fák sokaságában termesztett, hegycsúcsokon,
az ország legmagasabb régióiban, ahol a mikroklíma
lehetőséget kínál egyetlen kávébab termesztésére.
Kézzel szedik, csak az átlátszatlan piros cseresznyéket választják ki, majd a félig mosott, pépesített, csak részben nyálkahártyás bevonattal rendelkező babokat lassan szárítják magasított
ágyásokon három-öt héten keresztül.
Ez az édes és élénk savasságú kávé kifinomult kombinációja, lédús ízzel,
amely összetett utóízzel tűnik ki. Ízének és aromájának belső érzékszervi aspektusa annyira különleges, hogy könnyen azonosítható a számos ízprofil között.
Faj: 100% Arabica
Ország: Honduras
Régió: Santa Barbara, Lempira, Copan and Ocotepeque
Farm:Hacienda Montecristo
Tengerszint feletti magasság: 1200-1650 méter
Fajta: Catuai, Caturra ,Lempira, and Bourbon
Pörkölési szint: Közepes
Feldolgozási mód:Semi-washed (Red Honey)
Cupping pontszám: 84 pont
Ajánlott elkészítési módok: eszpresszó, kotyogó.