Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítás és fizetés

Szállítási információk

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL : ATC-Trade Zrt. 6728 Szeged, Budapesti út 4. szám alatt

Munkanapokon : 8-15.30 óra között

A megrendelt termék a megrendelés után 1 órával már átvehető, amennyiben átutalással vagy bankkártyás fizetéssel kiegyenlítette a megrendelés összegét.

Szállítási költség személyes átvétel esetén: Ingyenes


 

MPL HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Az MPL a Magyar Posta csomagszállítási szolgáltatása. A megrendelések kézbesítése munkanapokon 8 és 17 óra között az MPL futárszolgálat végzi. Ha Ön ebben az időszakban nem tartózkodik  a megadott címen, szállítási címként célszerű olyan címet megadni, ahol a szállítási időszakban biztosan át tudja venni a megrendelt terméket. A csomag aktuális helyzetéről az MPL-Magyar Posta értesítést küld  Önnek e-mail-ben a megadott e-mail címre. Amennyiben nem tartózkodik a megadott szállítási címen és a csomag átvétele meghiúsul, a futár egy alkalommal újra megkísérli a csomag kézbesítését. Amennyiben a második kézbesítési kísérlet is meghiúsul a futár értesítést hagy a szállítási címen.

A szállítási költség házhoz szállítás esetén:

Megrendelés végösszeg

Szállítási költség

0 Ft

24 989 Ft

2190 Ft

24990

 

ingyenes

 


 

MPL POSTAPONTA

PostaPontok nyitvatartási ideje rendkívül rugalmas, így az átvételt a  napirendjéhez tudja  igazítani. A Coop PostaPontok jellemzően 12 órán keresztül, a MOL PostaPontok pedig 24 órán keresztül tartanak nyitva. Akár munka előtt, akár munka után kényelmesen átveheti  küldeményétt.  A PostaPontok könnyen megközelíthetőek, emellett a benzinkutakon  ingyenes a parkolás.

Postán maradó

Ezen szállítási mód esetén a posta fiókjaiba kérheti  a csomag kiszállítását, nincs házhoz szállítás. A küldeményt a feladást követő munkanapon veheti át a megadott átvevő helyen, melyről a posta email  vagy SMS értesítést küld.

A szállítási költség PostaPontra:

Megrendelés végösszeg

Szállítási költség

0 Ft

24 989 Ft

1 790 Ft

24990

 

ingyenes

 


 

MPL Automata

A küldeményt a rendeléskor kiválasztott Postai automatára küldjük, mely a feladást követő munkanaptól átvehető bármely időpontban.

Fontos tudnivalók: Csak bankkártyás fizetési lehetőség van az automatáknál.

-Az SMS értesítőben megadott kóddal és a telefonszám megadásával nyílik az automata ajtaja minden nap 0-24 között.

-A küldemény csupán két napig vehető fel az automatából , utána újabb SMS-t kap, melyben értesítik melyik a legközelebbi postára került a csomagja és meddig vehető át. ( 5 napig )

- A csomagautomatába maxium:  50 x 31 x35 cm -méretű, maximum 20 kg tömegű csomag fér bele A megrendelt csomag értéke maximum 200 000 Ft lehet.

A szállítási költség csomagautomatába:

Megrendelés végösszeg

Szállítási költség

0 Ft

24 989 Ft

1 590

24990

 

ingyenes

 

A Posta minden esetben megküldi e-mailben vagy SMS-ben a csomagszámot Önnek. A csomagszámra kattintva Ön is nyomon követheti csomagját az alábbi oldalon a csomagszám beírásával: https://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes

MPL ügyfélszolgálat:

06-1-333-7777 munkanapokon 8-17 óra között

costumer.service@posta.hu

 


 

GLS FUTÁR-BELFÖLD                                                                                   

A terméket a GLS futárszolgálat szállítja ki az Ön által megadott címre, munkanapokon 8-17 óra között.

A szállítási költség házhoz szállítás esetén:

Megrendelés végösszeg

Szállítási költség

0 Ft

24 989 Ft

2490 Ft

24990

2000000 

1000 Ft

Értesítés kiszállításról e-mail : Ezt az e-mailt akkor küldjük, amikor a csomagodat elkészítettük, és telephelyünkön átadtuk a futárszolgálatnak. A csomag érkezése másnapra várható.

Mai kézbesítés sms és email: Ezt az sms-t és e-mail-t a futárszolgálat küldi Neked a kézbesítés napján. Ebben az értesítésben jelzi a futárszolgálat a kézbesítés várható idejét egy 3 órás idő-intervallumra leszűkítve. Az üzenet tartalmazza a futár telefonszámát is, így ezen a számon közvetlenül a kézbesítést végző futárral tudsz egyeztetni a kézbesítés pontosításával kapcsolatban (pl. pontos kézbesítési időpont, helyszín). Nagyon fontos, hogy ehhez a vásárlási folyamatban helyesen add meg a mobilszámod és az e-mail címed.

Csomagkövetés: Csomagazonosító-szám alapján a GLS Track&Trace oldalán nyomon követheted, hogy hol tart a csomag kiszállítása.

GLS vevőszolgálat telefonszáma: +36-1-802-0265 (elérhető: hétfőtől péntekig 7:00 és 20:00 óra között).

 


 

GLS CSOMAGAUTOMATA

A szállítási költség GLS csomagpontra, csomagatomatába:

Megrendelés végösszeg

Szállítási költség

0 Ft

24 989 Ft

1 790

24990 Ft

500000 Ft

1000 Ft

Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díja a megrendelőt terheli.  Újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének és a visszaszállítás költségének előre átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Webshopunk fenntartja magának azt a jogot, hogy az átvétel megtagadása miatt visszaszállított csomagok címzettjeinek újabb megrendelést kizárólag előre utalással vagy bankkártyával kifizetett megrendelés esetében teljesít.

A fenti árak kizárólag Magyarország területén belüli szállítás esetén érvényesek!

 


 

FIZETÉSI MÓDOK

Utánvét esetén a megrendelés ellenértékét átvételkor a futárnál készpénzben vagy bankkártyával tudod kiegyenlítheti a futárnál levő mobilterminálon, melyről bizonylatot kapsz.

Online bankkártyás fizetés esetén a megrendelés leadásakor a bankkártyád használatával azonnal is kifizetheted a termékeket.

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található 3 számjegyű CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet. Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaszámodat egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mail címed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli! A fizetéshez használhatod: Mastercard vagy Maestro, Visa vagy Electron bankkártyádat. Ha egy webshopban a fizetési lehetőségek közül a Bariont választod a biztonságos Barion fizetési oldalra jutsz. Ezután ellenőrizd le a vásárlás részleteit (pl. hogy milyen termékeket, szolgáltatásokat fogsz megvásárolni, rendben van-e az ár). Ha mindent rendben találsz, mehet a fizetés. Ha már van Barion tárcád, az e-mail címed és jelszavad segítségével be tudsz lépni, és bankkártyádról, vagy előre feltöltött Barion egyenlegedről fizethetsz. Ha még nincs Barion tárcád, akkor bankkártyád adatainak megadásával tudsz fizetni.

https://www.barion.com/hu/ugyfelszolgalat/hogyan-tudok-barionnal-fizetni-egy-webshopban

Barion Payment Zrt Ügyfélszolgálat: +36 1 464 7099, https://www.barion.com/hu/ugyfelszolgalat

 

Az oldal tetejére