Peru Carbonic Natural Decaf Koffeinmentes Nyerskávé 1000 g
Mennyiségi kedvezmény
3 - 4 db vásárlása esetén
8.790 Ft / db
5 - 9 db vásárlása esetén
8.590 Ft / db
10 db felett
8.390 Ft / db
|
|
Cikkszám: | 183D22 |
Gyártó: | AVX |
Elérhetőség: |
8 db raktáron
|
Várható szállítás: | 2025. május 05. |
Szállítási díj: | 1.790 Ft |
Átlagos értékelés: | Nem értékelt |
Amennyiben kérdése van, keresse ügyfélszolgálatunkat bizalommal! |
Leírás és Paraméterek
Peru Carbonic Natural Decaf Koffeinmentes Nyerskávé
Ajánlott pörkölés:közepesen sötét
Koffeinmentesítés módja
Kávénkból folyékony-széndioxidos eljárással vonták ki a koffeint. Ezt a módszert 1989-ben a Hermsen fejlesztette ki, Németországban. A szemek nedvességtartalma 45 és 55 % között kell hogy legyen, és a széndioxidot vízzel telítik. A kivonás alacsony hőmérséklet (20-25 fok) és 65-70 BAR-os nyomás között történik. Az így kapott víz meglehetősen tiszta. A folyamathoz körülbelül 60 óra kell, az alacsony hőmréséklet miatt. Azonban az így kapott szemek szerkezete kevésbé tér el a "kezeletlen" szemektől. A cukrok nem bomlanak le, Maillard-reakció és hőmérséklet általi lebomlás nem megy vége, ezért is kíméletes ez a mód.
Ízjegyek: étcsokoládé, kakaó, méz, némi narancsos gyümölcsösséggel
Leírás
Peru Carbonic Natural Decaf Koffeinmentes Nyerskávé
Ajánlott pörkölés:közepesen sötét
Koffeinmentesítés módja
Kávénkból folyékony-széndioxidos eljárással vonták ki a koffeint. Ezt a módszert 1989-ben a Hermsen fejlesztette ki, Németországban. A szemek nedvességtartalma 45 és 55 % között kell hogy legyen, és a széndioxidot vízzel telítik. A kivonás alacsony hőmérséklet (20-25 fok) és 65-70 BAR-os nyomás között történik. Az így kapott víz meglehetősen tiszta. A folyamathoz körülbelül 60 óra kell, az alacsony hőmréséklet miatt. Azonban az így kapott szemek szerkezete kevésbé tér el a "kezeletlen" szemektől. A cukrok nem bomlanak le, Maillard-reakció és hőmérséklet általi lebomlás nem megy vége, ezért is kíméletes ez a mód.
Ízjegyek: étcsokoládé, kakaó, méz, némi narancsos gyümölcsösséggel