Leírás és Paraméterek
Brazil Fazenda Sertao Yellow Bourbon Specialty 84p
https://interamericancoffee.de/coffee-selection/brazil-fazenda-sertao/
A Fazenda Sertão története egybeolvad a Carmo de Minas-i kávétermesztés első lépéseivel. José Isidro Pereira a régió kávétermesztőinek első generációjának családjában született. José Isidro felnőtt és fogászatot tanult, de édesanyja halála után visszatért Carmo de Minasba, és ő volt Fazenda Sertão egyetlen örököse. Ma felesége Nazareth, valamint gyermekei és unokái vigyáznak Fazenda Sertãóra. A Fazenda Sertão 1000 méter felett található Carmo de Minas városában. Éves átlaghőmérséklete 18°C. A növényeket legfeljebb 50%-os lejtésű domboldalak tetejére vetik. Ez egy fontos intézkedés a térségben télen gyakori fagyok elkerülésére, amelyek befolyásolják a fák egészségét, és biztosítják az egyenletesebb érést, valamint a gombás fertőzések elleni védelmet. Mindezek a lépések végül jobb végső minőséget eredményeznek a babon.
Ország: Brazília
Faj: 100% Arabika
Régió: Carmo de Minas, Minas Gerais
Farm:Fazenda Sertão
Tengerszint feletti magasság: 1.100 - 1.450 méter
Fajta: Yellow Bourbon, Yellow Catuai, Yellow Catucai
Pörkölési szint: Közepesen sötét
Feldolgozási mód: Honey, Natural
Ez a kávé kellemes savakkal rendelkezi
jó édesség, sima test, leníz gyümölcsök és csokoládé.
Ajánlott elkészítési módok: eszpresszó, kotyogós, szarvasi, phin.
Leírás
Brazil Fazenda Sertao Yellow Bourbon Specialty 84p
https://interamericancoffee.de/coffee-selection/brazil-fazenda-sertao/
A Fazenda Sertão története egybeolvad a Carmo de Minas-i kávétermesztés első lépéseivel. José Isidro Pereira a régió kávétermesztőinek első generációjának családjában született. José Isidro felnőtt és fogászatot tanult, de édesanyja halála után visszatért Carmo de Minasba, és ő volt Fazenda Sertão egyetlen örököse. Ma felesége Nazareth, valamint gyermekei és unokái vigyáznak Fazenda Sertãóra. A Fazenda Sertão 1000 méter felett található Carmo de Minas városában. Éves átlaghőmérséklete 18°C. A növényeket legfeljebb 50%-os lejtésű domboldalak tetejére vetik. Ez egy fontos intézkedés a térségben télen gyakori fagyok elkerülésére, amelyek befolyásolják a fák egészségét, és biztosítják az egyenletesebb érést, valamint a gombás fertőzések elleni védelmet. Mindezek a lépések végül jobb végső minőséget eredményeznek a babon.
Ország: Brazília
Faj: 100% Arabika
Régió: Carmo de Minas, Minas Gerais
Farm:Fazenda Sertão
Tengerszint feletti magasság: 1.100 - 1.450 méter
Fajta: Yellow Bourbon, Yellow Catuai, Yellow Catucai
Pörkölési szint: Közepesen sötét
Feldolgozási mód: Honey, Natural
Ez a kávé kellemes savakkal rendelkezi
jó édesség, sima test, leníz gyümölcsök és csokoládé.
Ajánlott elkészítési módok: eszpresszó, kotyogós, szarvasi, phin.